Sali de ZUMBA

CLASE DE ZUMBA FITNESS IN ROMANIA


Pe aceasta pagina sunt postate locatii unde au loc cursuri de ZUMBA Fitness in Romania. Clasele sunt adaugate/actualizate la cerere, de aceea este posibil ca unele informatii sa nu fie complete.

[ws_table id="1"]

 • Andrei
  #51 written by Andrei  4 years ago

  scuze in leg k body exprim au fost probleme cu site-ul zumba.com si nu apareau k instructori

 • Sophie
  #52 written by Sophie  3 years ago

  inca sunt probleme referitoare la clubul BodyExprim… au 5 instructori autorizati desi pe pagina dumneavoastra apar doar 3. zumba.com ii afiseaza pe toti 5.

 • simonaflp
  #53 written by simonaflp  3 years ago

  Buna ziua,vreau sa va intreb ceva legat de practicarea acestui sport in localitatea noastra Deva .In sala de langa ITM,deasupra centralei din cartierul Gojdu,avem deja 3 luni de cand practicam acest curs ,sub supravegherea antrenoarei Adnana Schiop.Toate bune si frumoase,suntem foarte multumite si nu avem nimic de obiectat referitor la antrenoare sau la coregrafiile ei care sunt foarte cool….DAR …exista o problema referitor la aceasta sala si anume,administratorul a mai inchiriat unei alte antrenoare de Zumba aceasta sala,asta dupa ce Adnana Schiop a depus eforturi pentru munca ei,facand reclame peste reclame,ajungandu-se chiar la aparitia acestei sali pe harta.In plus tarifele practicate de aceasta nou venita sunt sub tarifele profesoarei noastre cu mult,facandu-i concurenta neloiala ,incercand chiar sa-i ia din cursante la un moment dat.Acum vin cu intrebarea: cum e posibil sa fie concurenta de genul acesta in aceeasi locatie?cum e posibil ca cineva sa vina unde este totul pe tava,ma refer ca nu mai are nevoie de reclama deoarece este deja cunoscut faptul ca se face Zumba aici datorita actualei antrenoare,nu mai are nevoie de coregrafie pentru ca a furat coregrafia profesoarei noastre deoarece a fost colega cu noi ,fara sa stim ce urma sa faca si nu in ultimul rand cum e posibil sa vina cu preturi de dumping?Va dati seama ca daca noua,practicantelor, nu ne convine aceasta situatie ,ce este in sufletul antrenoarei noastre????Ce se poate face in situatia asta??Este cumva o practica frecventa in a fura clientela una alteia si a veni cu preturi de dumping???Dar faptul ca a furat coregrafiile ????

 • simonaflp
  #54 written by simonaflp  3 years ago

  Se pare ca aici vorbesti singur…nu inteleg de ce admin.mi-a acceptat comentariul fara a catadisi sa raspunda????

 • Zumba Fitness
  #55 written by Zumba Fitness  3 years ago

  In primul rand este foarte important daca instructoarea de care vorbesti este licentiata.
  Daca nu este licentiata atunci intr-adevar este o problema foarte mare.
  Daca ambele instructoare sunt licentiate problema devine oarecum personala.
  Asta este si motivul pentru care nu am raspuns initial comentariului tau.

  A nu se intelege gresit, nu incurajam astfel de situatii care pot deveni conflictuale si care nu sunt in spiritul Zumba.
  Pe de alta parte insa fiecare instructor e liber sa predea in orice sala, atat in Romania cat si in alta tara. Probabil ai dreptate in ceea ce priveste coregrafiile, dar niste coregrafii nu le poti folosi mai mult de cateva luni. Pana la urma cursantii merg todeauna acolo unde se simt mai bine si acolo unde le place mai mult.

  In ceea ce priveste tarifele si concurenta neloiala nu sta in competentele noastre.

  Repet, nu incurajam astfel de situatii dar nici nu putem interveni pentru ca sunt probleme personale.
  Astfel de situatii nu sunt nici pe departe in spiritul Zumba si de aceea trebuie marginalizate atat de instructori cat si de cursanti.
  Pana la urma tine de atitudinea fiecaruia dintre noi sa transmitem bucuria ZUMBA mai departe si sa izolam situatiile care pot declansa conflicte.

 • Samea
  #56 written by Samea  3 years ago

  buna ziua,

  As vrea sa adaug o sala de aerobic si fitness, cum pot face? trebuie facut profil de sala sau cum?
  Multumesc

 • Hermosa
  #57 written by Hermosa  3 years ago

  In Bacau este o singura instructoare autorizata de zumba Ciolan Ionela, dar momentan nu mai preda la nicio sala, din motive de sanatate. Era la Siluette pe 9 mai. La aceeasi sala cu ea mai era o fata, Ioana Chiriliciuc care tinea si ea ore de zumba. Acum e la clubul Oblio pe Miron Costin. Pe ea nu am gasit-o in lista de instructori. E cumva autorizata?

 • Curca Liana
  #58 written by Curca Liana  3 years ago

  Buna ziua,

  Sunt membra ZIN din februarie anul trecut si platesc de pe card luna de luna cotizatia. Nu am mai primit CD-DVD-uri din septembrie. Cum pot face sa vad ce se intampla si sa primesc in continuare?

 • Laurentiu Fugaru
  #59 written by Laurentiu Fugaru  3 years ago

  Salut Liana,

  Si eu am avut aceeasi problema anul trecut. Trebuie sa vezi unde este problema, de ce nu primesti materialele. In primul rand verifica daca pe site (www.zumba.com) apari ca membru ZIN.
  Apoi, in contul tau de ZIN trebuie sa verifici adresa care este setata sa primesti materialele.
  Atentie, adresa pe care primesti materialele poate sa difere de adresa cardului cu care platesti.
  Daca ai avut vreo luna in care nu ai platit sau ai avut o intrerupere ca membru ZIN din alte motive este posibil sa se fi resetat datele din contul tau de ZIN.

  Daca adresa (adresa la care primesti materialele) este corecta atunci trebuie sa scrii la Zumba Office. Acest lucru se face tot din contul tau de ZIN.

  P.S. La mine a fost o problema cu posta, pe cutia postala era scris alt nume si aia de la posta nu se deranjau ei prea tare. In general cei de la Zumba Office trimit materialele, sunt rare situatiile in care problemele apar din cauza lor.

  Sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu

 • You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

 • Comment Feed for this Post
Go to Top