Instructor Training

ACADEMIA ZUMBA®


Academia Zumba® ofera multe oportunitati instructorilor de fitness si dans pentru a invata cum sa predea la clasele de Zumba. Sunt bineveniti atat instructorii cu experienta in aerobic, fitness, dans, cat si studentii noi care aspira sa devina instructori pentru prima data.

Oricine este interesat sa devina instructor de Zumba trebuie sa participe la un curs de formare Zumba Instructor si apoi trebuie sa pastreze licenta de instructor curent printr-o varietate de cursuri oferite de Academia Zumba, sau prin aderarea la Zumba® Instructor Network (ZIN ™).

Primul pas in a deveni un instructor de Zumba este participarea la unul dintre cursurile introductive Basic 1 sau Jump Start Gold.


CURSURI SI SPECIALIZARI ZUMBA FITNESS


Zumba® Basic Steps Level 1

Zumba Basic Steps Level 1 Instructor Training (cunoscut si ca Zumba Basic) te invata baza si formula pentru a preda cursul de Zumba. Vei invata pasii a patru ritmuri de baza (merengue, salsa, cumbia si reggaeton); cum sa le transpui pe o melodie si cum sa creezi primul tau curs de Zumba. Ti se ofera toate instrumentele si resursele necesare pentru a preda un curs de Zumba.

Cerinte: niciuna


Zumba® Jump Start Gold

Acest curs este conceput pentru instructori noi care doresc sa predea persoanelo active in varsta si abordeaza nevoile anatomice, fiziologice si psihologice specifice pentru aceasta populatie. Veti fi pregati de asemenea sa a predati persoanelor care doresc sa se alature pentru prima data unei clase de fitness. Zumba Jump Start Gold te invata elemente de baza si formula necesara pentru a preda o clasă Zumba.

Cerinte: niciuna


Zumba® Basic Steps Level 2

Zumba Basic Steps Level 2 Instructor Training (cunoscut si ca Zumba Basic 2) acopera patru ritmuri suplimentare (Belly Dance, Flamenco, Tango si Samba). Acesta accentueaza formula Zumba pentru a avea succes si ofera un curs usor, distractiv si eficient pentru toti cursantii. Vei invata tehnici noi, vei lega prietenii si vei schmiba pareri despre coreografii cu alti instructori pentru ati perfectiona capacitatile tale si statusul tau de profesionist. Pentru a te inregistra la acest Curs de Instructor trebuie sa fi participat mai intai la un Curs de Instructor de Zumba Basic sau Zumba Gold in cadrul aceluiasi an.

Cerinte: Trebuie sa fii instructor licentiat. Membrii ZIN au reducere 50%.


Zumba Gold®

Acest curs este destinat pentru orice instructor care doreste sa predea cursantilor varstnici activi sau participantilor care sunt intr-adevar incepatori (care nu au facut sport deloc). Zumba Gold se adreseaza necesitatilor anatomice, psihice si fiziologice a acestor grupe specifice de cursanti. De asemenea include exercitii stand pe scaun. In timp ce Zumba Basic te pregateste sa predai cursantilor ce participa la marea majoritate a cursurilor, Zumba Gold te pregateste special pentru a preda varstnicilor activi.

Cerinte: Trebuie sa fi deja instructor de Zumba si membru  al Zumba Instructor Network (ZIN™).


Zumba Toning™

Acest curs te invata sa combini tehniciile de sculptare a corpului cu miscari specifice Zumba, intr-un curs cu exercitii ce vor arde caloriile si iti vor tonifia corpul. Vei invata cum sa folosesti Zumba Toning Sticks (precum ganterele) care sunt precum maracas si umplute cu nisip pentru spori ritmul, de a creste rezistenta si de a tonifia toate zonele tinta.

Cerinte: Trebuie sa fi deja instructor de Zumba si membru  al Zumba Instructor Network (ZIN™). Se recomanda detinerea certificatului de instructor autorizat de fitness.


Aqua Zumba™

Acest curs este exercitiul tip “pool party” pentru toate varstele. Vei invata sa predai exercitii in apa in deplina siguranta, care sa fie eficiente si provocante si care includ formula si filozofia Zumba in disciplina traditionala de fitness in apa.

Cerinte: Trebuie sa fi deja instructor de Zumba si membru al Zumba Instructor Network (ZIN™). Se recomanda detinerea unui certificat de AEA sau de fitness in apa daca doresti sa predai.


Zumbatomic®

Copiii iubesc sa dea muzica mai tare, sa se miste si sa se distreze cu prietenii lor. Atunci de ce sa nu faci exercitii in timp ce te distrezi? Acest curs te invata cum sa combini formula captivanta a programului Zumba cu psihologia si fiziologia relevante pentru predarea in fata copiilor.  Invata cum sa modifici miscarile de Zumba pentru a obtine rezultate optime si sa primesti sfaturi despre disciplina si managemntul cursului. Destinat varstelor 4-12.

Cerinte: Trebuie sa fi deja instructor de Zumba si membru  al Zumba Instructor Network (ZIN™).


Pentru toate aceste specializari puteti gasi mai multe sesiuni de Instructor Training pe site-ul www.zumba.com sau aici

 • aiurica
  #1 written by aiurica  4 years ago

  buna ma numesc aurelia sunt din bucuresti si as dori sa urmez cursurile de instructor de zumba….va rog lasati-mi informati unde pot sa le urmez …va multumesc

 • Emil Iakabos
  #2 written by Emil Iakabos  4 years ago

  Cursuri de Zumba sunt deja in Deva cu instructori licentiati ZUMBA LLC.Intra pe Zumba.com si cauta la locatii.Daca nu te descurci trimite-ne emai-lul tau si iti trimitem noi datele tututror instructorilor din zona ta.

 • Noemi
  #3 written by Noemi  4 years ago

  In Tg Mures este cursuri de zumba pt ca ma intereseaza ?

 • Bety
  #4 written by Bety  4 years ago

  http://www.zumbamures.ro in Tg-Mures sint cursur de Zumba si e foarte tare am participat la citeva antrenamente e mai mul decit super !!! Antrenamentele sint tinute la sc.gen.nr.5 in cartierul Tudor in zilele de Luni ora 20 Marti & Joi de la ora 19
  Se mai tine si in Dimbu la lic.G.Sincai Luni si Vineri de la 20 si Miercuri de la 19,30 Amtrenori sint super Alex si Laura fac totul din pasiune ptr sport recomand din inima o sa fi incintata.Bety

 • Bety
  #5 written by Bety  4 years ago

  am gasit pe Facebook ZUMBA MURES arunca o privire si tu e mortal,problema e ca sint cam multi participanti (oare de ce?) Sint tari instructori si pretul e foarte mic.Bety
  http://www.zumbamures.ro

 • Laura
  #6 written by Laura  4 years ago

  Sunt din Braila, am 42 de ani, munca de birou, nu-mi place aerobic-ul, dar ador sa dansez! Am o tasare de vertebre (din cauza pozitiei defectuoase de ani de zile la birou). As dori sa stiu daca pot practica Zumba. Multumesc

 • Aura
  #7 written by Aura  3 years ago

  Vreau sa devin instructor Zumba Gold si baiatul meu instructor Zumbatomic.Cand se fac cursuri in Romania si cat sunt taxele?

 • Roxana
  #8 written by Roxana  3 years ago

  buna,as vrea sa stiu daca se fac cursuri si in Cluj-Napoca ..multumesc

 • Doris
  #9 written by Doris  3 years ago

  In Oradea nu se tin cursuri de zumba?

 • Vitus Kinga
  #10 written by Vitus Kinga  3 years ago

  Buna, as vrea sa stiu daca anul acesta se va organiza curs de ZUMBA BASIC 2 undeva in tara.

 • Andreea
  #11 written by Andreea  3 years ago

  Buna,
  In Cluj se tin astfel de cursuri de calificare? Multumesc.

 • gina
  #12 written by gina  3 years ago

  Buna ziua, as dori sa aflu unde pot face cursuri de instructor zumba in Bucuresti si cit costa. Multumesc!

 • tim
  #13 written by tim  2 years ago

  Buna.as avea nevoie de documentatie despre zumba…vreao 20-30 pagini.am incercat sa accesez zumba.ro stiind ca acolo gasesc informatia care o caut dar nu functioneaza site-ul acela.am accestat si zumba.com care de asemeni ma ajuta mult doar ca este in engleza si trebuie sa traduc totul in romana.as fi vrut varianta mai scurta(cea in lb romana) deoarece imi trebuie pt un proiect.ma puteti ajuta?mutumesc

 • nicole.m
  #14 written by nicole.m  2 years ago

  Buna, sunt din Oradea si as vrea sa devin instructor de zumba.V-as ruga sa imi spuneti unde as putea urma aceste cursuri mai aproape de oras in urmatoarea perioada.multumesc

 • Ady_S
  #15 written by Ady_S  2 years ago

  Exista o autoritate tutelara care sa recunoasca aceste diplome?

 • elena
  #16 written by elena  2 years ago

  Buna! sunt dun Bucuresti , vreau sa stiu daca cursurile se tin si in Bucuresti si cand? Multumesc!

 • You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

 • Comment Feed for this Post
Go to Top